Overslaan en naar de inhoud gaan

Info coronavirus

Aangepast opvangregeling

De Nationale Veiligheidsraad heeft dinsdagavond beslist om strengere maatregelen in te voeren in de bestrijding tegen het coronavirus. Deze verstrengde maatregelen gingen in op woensdag 18 maart 2020 om 12 uur.

Wat betekent dit voor onze school? Zie link.

Update 19 maart 2020


Afspraken pedagogische opdrachten tijdens de opschorting van de lessen.

Voor de komende weken zijn de lessen geschorst om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Deze weken willen wij met de leerkrachten van onze Sint-Paulusschool jullie kinderen ondersteunen met een aantal alternatieve vormen van leren. Momenteel gaat het om herhalingsoefeningen die hen helpen en stimuleren om de geziene leerstof in te oefenen.

We gebruiken hiervoor de schoolagenda van Schoolware die alle leerlingen gebruiken. Hieronder volgen een aantal afspraken over de manier waarop we invulling zullen geven aan deze opdrachten. De leerkrachten zullen uit deze verschillende manieren hun keuze maken.

Zie afspraken: link.

Update 16 maart 2020


Informatie over het coronavirus

De Nationale Veiligheidsraad heeft gisterenavond beslist om de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen. 

Wat betekent dit voor onze school? Zie link.

Update 13 maart 2020  


Info coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus (COVID-19) is ontdekt in China en verspreidt zich snel naar andere landen. Met de SINT-PAULUSSCHOOL volgen we situatie op de voet. We houden hierbij steeds rekening met het advies van de overheid en in nauw overleg met het CLB. Op deze webpagina vind je de laatste updates terug.

Meer info: zie link.

Update 12 maart 2020