Inschrijven en infodagen

“We gidsen je graag rond op onze campussen”

Door de coronacrisis kunnen we  onze klassieke infodagen niet organiseren. We vinden het spijtig dat we jullie zo niet kunnen verwelkomen. Toch blijven we het principe van een individuele rondleiding per gezin hoog in het vaandel van elke campus dragen. Daarom zetten we binnen de Sint-Paulusschool in deze uitzonderlijke tijd sterk in op het ontwikkelen van verschillende mogelijkheden van een individueel contact, met zorg voor alle veiligheidsmaatregelen.

Vanaf nu kunnen ouders en leerlingen op afspraak ook een bezoek brengen aan de campussen. Met inachtname van alle veiligheidsmaatregelen is het mogelijk om een individuele rondleiding of een persoonlijk intakegesprek te reserveren. Hier kan je bij ons terecht met al je vragen over school, zorg, je studierichting, je keuze … Bel of mail de campus van jullie keuze om dit concreet te maken!

Wil je liever nog niet komen, dan we komen ook graag naar jullie toe in een telefoongesprek of via onze campusgidsen. Je kan gerust je gids aanvragen via de campussites.

Campus College - 056 60 24 68, Campus Hemelvaart - 056 60 63 43, Campus VTI - 056 60 14 62, Campus Sint-Vincentius (Anzegem) - 056 69 45 30, Campus sint-Jan Berchmans (Avelgem) - 056 64 42 12

Graag tot binnenkort!

Personeel en directieteams van de Sint-Paulusschool

Kan ik al inschrijven?

Op de verschillende campussen van onze Sint-Paulusschool kan je digitaal inschrijven. Onderaan deze pagina kan je doorklikken naar één van onze 6 campussen waar je een digitaal aanmeldingsformulier vindt.

Waar kan ik meer informatie vinden?

Op elk van de campus websites vinden jullie de mogelijkheid om een campusfolder aan te vragen. Deze wordt jullie dan met de post toegestuurd. Het is ook mogelijk om deze digitaal te bekijken.

Op de schoolsites zijn er digitale rondleidingen, filmpjes met uitleg over de verschillende focussen in het eerste leerjaar A en B, kansen om te chatten, te bellen, enz.

Met de Sint-Paulusschool hebben we 5 campussen secundair onderwijs waar we met een warm team jullie kinderen zullen verwelkomen. Je kan op elke campus voor het eerste jaar kiezen tussen een aantal focussen; via dit filmpje krijg je alvast wat meer uitleg hierover:

Ik heb een specifieke zorgvraag

Tijdens een persoonlijke ontmoeting is het veel makkelijker om het samen te hebben over jullie eigen persoonlijke zorgvraag voor je zoon of dochter. Ook al is dit niet haalbaar op een digitaal aanmeldingsformulier, toch engageren wij ons om met ons zorgteam te luisteren naar al jullie vragen. 

Zoals jullie kunnen merken, beste ouders en leerlingen, we staan wel degelijk klaar om jullie te begeleiden en te helpen om deze zo belangrijke stap naar het secundair onderwijs te maken. Wees welkom!