Werken bij de Sint-Paulusschool

De Sint-Paulusschool: één school, zes campussen

ddscf

Sinds 2019 werken onze scholen in Waregem, Anzegem en Avelgem nauwer samen en vormen we één school: de Sint-Paulusschool. 6 campussen, bijna 1.000 medewerkers en meer dan 6.000 leerlingen.

Ben jij een gedreven leerkracht? Een gemotiveerde opvoeder? Een krak in administratie en organisatie?

Dan ben jij de nieuwe medewerker die we zoeken in de Sint-Paulusschool. Vertel ons hieronder wie je bent en wat je drijft en onze directeurs nemen contact met je op als er vacatures zijn in één van onze campussen.

 

Waarom spontaan solliciteren?

We zijn een groeiende school. Bij het begin van elk schooljaar gaan we op zoek naar heel wat nieuwe medewerkers om ons team te versterken. Wij willen je dan ook graag leren kennen. Stuur daarom je CV en motivatiebrief op naar sollicitatie@sintpaulus.eu

Maar ook in de loop van het schooljaar zoeken we nog nieuwe teamleden. Een overzicht van die vacatures vind je op deze pagina. Hou ons in de gaten dus!

 

De sollicitatieprocedure

Als je interesse hebt in een specifieke jobaanbieding, kan je online solliciteren. Je vindt bij elke vacature de uiterste sollicitatiedatum.

We maken een eerste selectie op basis van de sollicitatiebrieven. Zit jouw kandidatuur bij de selectie, dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Zodra een beslissing genomen is voor aanwerving, verwittigen we iedereen die langskwam voor een gesprek.

 

Welkom in ons team

Maak kennis met Annelore, Kim, Lukas en Mieke, enthousiaste teamleden van de Sint-Paulusschool. Een jonge leerkracht, twee zij-instromers en een coach. Ze getuigen vanuit hun ervaringen in de Sint-Paulusschool.

"Na enkele jaren werd het al snel duidelijk dat een bureaujob van 9 tot 5 te eentonig was voor mij."”  Lukas

“Als coach ben je een vertrouwenspersoon. Je helpt startende leerkrachten bij heel wat zaken."  Mieke

“Je kan altijd bij iemand terecht. En da’s wel fijn.”  Kim