Overslaan en naar de inhoud gaan

Word jij onze nieuwe medewerker?

vacature

Wil je als leerkracht aan de slag in een bloeiende school, met een ruimstudieaanbod in zes campussen in Waregem, Anzegem en Avelgem? Dan ben jij de leerkracht die we zoeken:

CAMPUS COLLEGE

Voor een opdracht klassieke talen (14 uur Latijn en 4 uur Grieks) in de eerste en de tweede graad zijn we op zoek naar een interimleerkracht.

Voor een opdracht Frans in het vijfde jaar (10 uur) zijn we op zoek naar een interimleerkracht tot het einde van het schooljaar.

Interesse? Neem contact op met campus College op het nummer 056/60.17.07

CAMPUS HEMELVAART

Campus Hemelvaart is op zoek naar een leerkracht aardrijkskunde -natuurwetenschappen. 12 lesuren aardrijkskunde en 6 uren natuurwetenschappen. Beide vakken in het 1ste middelbaar. Van januari tot het einde van het schooljaar

Interesse? Neem contact op met campus Hemelvaart op het nummer 056/60.63.43

CAMPUS VIBSO

Campus VIBSO zoekt een leerkracht hout voor een voltijdse betrekking in de OV3-werking. Naast vakmanschap is de pedagogische bekwaamheid en de omgang met de doelgroep zeer belangrijk. Er is kans op verlening van de opdracht na een positieve evaluatie.

Campus VIBSO zoekt binnen de opleiding grootkeukenmedewerker een leerkracht voor een voltijdse betrekking in de OV3-werking. Naast kennis van grootkeuken/ HACCP is de pedagogische bekwaamheid en de omgang met de doelgroep zeer belangrijk.

Interesse? Neem contact op met campus VIBSO op het nummer 056/60.01.35